Info Ringkas Pelaburan Dinar Iraq

Pelaburan Dinar Iraq adalah pelaburan SAH di sisi undang-undang & syara'. Pelaburan ini adalah berlandaskan kepada pertukaran wang dan ia akan memberikan pulangan 500 peratus kepada mereka yang bersabar dan faham akan jenis pelaburan ini. Sama macam mereka yang melabur dalam matawang Dinar Kuwait & Afghanistan lalu, maka pelaburan Dinar Iraq adalah yang terbaik buat masa kini. Beli, simpan dan jual semasa diapungkan (RV) nanti, insyaALLAH kita akan menjadi jutawan dalam sekelip mata

* Setiap pembelian akan diberikan resit syarikat kami. Perjanjian bertulis akan dibuat atas permintaan pelanggan. IQD kami diimport terus dari Iraq dan diisytiharkan di bawah undang-undang Kastam

Sumber Yang Menyatakan RV Dalam Masa Terdekat

Semalam ramai yang bertanya, dari manakah sumber berita yang menyatakan bahawa kerajaan Iraq ingin menambah tiga sifar dalam dinar, dan mengurangkan tiga sifar dalam USD. Maka inilah yang saya perolehi, yang diakui kebenaran dan kesahihannya

Berita menyatakan bahawa Kerajaan Iraq ingin menambah tiga sifar dalam matawang Dinar Iraq

CBI: Iraqi parliament is to decide to raise zeros from currency

Baghdad, 13 April – The adviser to the CBI on Wednesday, the House of Representatives is the owner of the latest decision to raise zeros from the local currency or not.

He said the appearance of Mohammed Saleh told the Kurdish news agency that "the Central Bank of Iraq has to submit a law regulating the process of lifting and sends it to the Council of the Prime Minister and then to the House of Representatives to decide then, if that revolver there is a need to raise three zeroes from the local currency or not."

He added that "the central bank works to write a law regulating mechanism for lifting the three zeros and the valuation of local currency in circulation external economic and internal."

The Ministry of Finance of Iraq last February that the deletion of zeros from the local currency will liberate the Iraqi economy from the constraints and enhance the value of the Iraqi dinar in the International Monetary Fund.

And Saleh said that "the central bank deal with this issue cautiously and carefully because it may cause economic problems in the event of Altchera or do anything else confuses economic situation in Iraq."

In the view of the central bank to raise the three zeroes from the local currency is a complex process and need to be thorough economic study.

He expressed the International Monetary Fund in August last support of the Iraqi economy in the event of having a number of economic measures, including privatization of banks and raise three zeroes from the local currency and to meet debt and compensation is the responsibility of Iraq.

The Iraqi government has denied conducting any change in the local currency this year in order to reduce inflation.

The news had recently indicated that the Iraqi government plans to make changes to the local currency, including raising three zeros in order to reduce inflation suffered by the Iraqi market, as well as add the language Kurdish paper currency.

The local Iraqi currency has gone through several changes in its history, most recently in 2004 when the former Governing Council replaced the previous currency, which was a symbol of the former regime.(sumber)

Berita menyatakan bahawa Kerajaan Iraq ingin mengurangkan tiga sifar dalam matawang Dinar Iraq bersamaan USD

Iraq Central Bank to remove three zeroes from Iraqi Dinar

Iraq’s Central Bank announced on Tuesday that the project of Iraqi Dinar re-denomination consisting of removing three zeroes is close to completion.

The re-denomination project is believed to be a strategic plan that will be passed to the ministerial council and Parliament once complete.

The plan to remove three zeroes from the Iraqi Dinar is a strategic plan that the central bank is currently finalizing, Central Bank’s advisor Mothahhar Mohammed Saleh said in a statement to Alsumaria News.

This plan aims to alleviate transactions cost and help people carry less money, Saleh said noting that Iraq seeks to produce 6 to 12 oil barrels which is expected to increase the value of Iraqi dinar and boost development, he said.

Iraq’s central Bank has managed during the past five years to reduce inflation rates from 34% to 3 or 4% and stabilize Iraqi Dinar exchange, the Central Bank’s advisor told Alsumaria News.

In an earlier statement to Alsumaria News, Iraq’s central Bank adviser Mothahhar Mohammed Saleh affirmed that the bank plans to remove three zeroes from the Iraqi Dinar noting that the zeroes which were added to the Iraqi currency previously constituted a large money supply estimated at 27 trillion Iraqi Dinar.

Saleh revealed on the other hand that Iraq engages for the first time in banks payment system as it moved from manual to electronic clearance. The system includes six banks in addition to electronic deeds exchange, he said adding that the smart and credit cards will be bound to the central bank system.

The Central Bank will form after three years what is known to be as the payments council which sets forth Iraq’s banking protocols and infrastructure, the central bank’s adviser said.

Iraqi economists believe the re-denomination of Iraqi Dinar will not have a major influence on the purchasing power of the Iraqi Dinar which the government has hopes high on it.(sumber)

Inilah sumbernya. Semalam juga, Parlimen Iraq bercuti dua hari bermula hari ini dan esok sebelum disambung pada hari ahad. Apapun kita tunggu berita gembira dari Parlimen Iraq. Dan berita terbaru harini menyatakan bahawa Menteri Kewangana Iraq, Rafie al-Issawi berlepas ke Amerika Syarikat untuk menandatangani perjanjian penyimpanan dana Iraq di US, untuk memohon tempoh lanjutan dana itu dipegang. Iraq berbuat demikian bagi mengelakkan dana itu terusik di US. Dan ia juga dilakukan bagi persiapan untuk menaikkan Dinar Iraq, yang bila-bila masa sahaja untuk RV tak lama lagi. Apapun RV tetap RV, insyaALLAH

* Saya akan menulis tentang Singapura dan Vietnam yang matawang mereka RV baru-baru ini dalam entri akan datang. Jika ada orang kata pelaburan dinar ini scam, maka orang itu tak pernah pergi keluar negara dan buat pertukaran wang. Kalaulah ia scam, tak payah tunggu anda dedahkan, polis sendiri yang akan dedahkan. Macam skim cepat kaya pak man telo dulu. Jadi kalau anda ada hujah kata ia scam, persilakan bagi hujah. Janganlah ibarat lempar batu sembunyi tangan. Bagi hujah dan jangan meniskus di sebalik komen anymous. (kalau melayu yang buat komen tu, saya kata dia katak bawah tempurng, sebab dengan saya sahaja, sudah belasan bangsa cina beli dinar ini dengan saya)

Dan saya terpaksa menutup ruang komen serta delete komen yang tidak bertuan di blog ini. Kalau nak komen, bolehlah komen di facebook peribadi dan fan jutawan dinar iraq. Sebab nanti senanglah kita nak berhujah sikit bila komen guna facebook. Iyalah. Siapa-siapa pun boleh komen kat blog sebab tiada personal detail macam kat dalam facebook..hatta pak pandir nak komen pun boleh. Jadi harap maklum atas perubahan terbaru blog saya ini..

Popular Posts

BTricks